Home Verkeer & vervoer Bestemmingsplan N65 op 14 mei

Bestemmingsplan N65 op 14 mei

De gemeenteraad besluit op 14 mei over het uitgestelde bestemmingsplan N65 wat eigenlijk op 16 april gepland stond. Die avond is dit het enige agendapunt van de Raad. Op 7 mei is de bijbehorende inspraakavond. Wilt u de vergadering zien? Ga dan naar www. gemeenteraad.vught.nl en kies voor audioverslagen.

Inspraakavond 7 mei
Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er verschillende mogelijkheden tot inspraak op 7 mei namelijk de schriftelijke, opgenomen, inbel en fysieke inspraak. De schriftelijke inspraakreactie van liefst 600 woorden moet vóór 6 mei 09.00 uur binnen zijn zodat de raadsleden eventueel van te voren vragen kunnen stellen.

Inspraak opnemen
De inspraak kan ook opgenomen zijn die dan op 7 mei afgespeeld wordt. U mag dit zelf opnemen en mailen naar de griffie van de gemeente Vught.

Inbellen tijdens de inspraakavond
U mag ook de griffie opbellen en uw reactie dan via de telefoon geven. Dit moet ook vóór 6 mei 09.00 uur en mag maximaal 5 minuten zijn. U kunt ook inbellen tijdens de inspraakavond (geluid of beeld/geluid). U kunt met de griffie afspreken dat u tijdens de inspraakavond inbelt en vervolgens uw reactie geeft aan de aanwezige raadsleden. Ook hiervoor meldt u zich vóór 6 mei 9.00 uur aan. Er wordt dan een tijdstip afgesproken waarop u gebeld wordt. Vervolgens kunt u inspreken. Dit kan telefonisch, maar ook via de camera met behulp van bijvoorbeeld Skype, Facetime, Zoom of WhatsApp. Het maakt niet uit welke App u wilt gebruiken. Uw reactie mag maximaal vijf minuten duren. Vervolgens mogen de raadsleden u vragen stellen.

Fysiek inspreken
U kunt ook fysiek inspreken tijdens de inspraakavond. Alle insprekers mogen één voor één langskomen in verband met de maatregelen rondom het Coronavirus. Er wordt dan met u een tijdstip afgesproken dat u langs kunt komen U krijgt maximaal vijf minuten de tijd om in te spreken. Na uw inspraak mogen de raadsleden vragen stellen. Meldt u zich aan vóór 6 mei 9.00 uur. Hebt u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Stuur dan een bericht naar: griffie@vught.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in