Home Uncategorized Zomerschool Vught gaat door met aangepast programma

Zomerschool Vught gaat door met aangepast programma

Het besluit is genomen: Er komt dit jaar toch een Zomerschool!
ABZ en OUDEREN SAMEN hebben eind mei de beslissing genomen om de Zomerschool Vught toch door te laten gaan. “We vinden het belangrijk dat de 55-plussers in de Gemeente Vught weer samen iets kunnen ondernemen”, licht Lida Riezebos van ABZ toe. Marijke Blanken van OUDEREN SAMEN vult aan: “Onze senioren hebben deze sociale contacten hard nodig.”

Aangepast programma
Het zal duidelijk zijn dat het dit jaar anders wordt dan men gewend is bij de Zomerschool. Zo wordt de periode iets ingekort; van 13 juli tot en met 14 augustus.
De activiteiten zullen zo veel mogelijk buiten plaatsvinden en ook zal het aantal deelnemers per activiteit kleiner zijn. Bij alle activiteiten worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Want veiligheid staat voorop. Omdat het aantal deelnemers per bijeenkomst kleiner wordt, zullen de activiteiten wat vaker worden herhaald.
“Dit jaar hebben we de handen ineen geslagen met de Werkgroep Zomerse Activiteiten, die vorig jaar enkele activiteiten inclusief vervoer van de Seniorenbus hebben georganiseerd. Samen met vrijwilligers en medewerkers van de Seniorenbus en de Charlotte van Beuningen Stichting, waaronder ook de Rode Rik valt, werken we nu gezamenlijk aan een mooi, passend aanbod dat voor iedereen bereikbaar is”.


Gratis deelname
Dankzij een aantal subsidies kunnen de activiteiten dit jaar helemaal gratis worden aangeboden. Het vertrouwde kopje koffie of thee met iets lekkers zit daar ook bij inbegrepen. Om iedereen de kans te geven om deel te nemen, kan men maar aan een beperkt aantal onderdelen deelnemen.

Programma
Er komt geen gedrukte brochure, maar enkele flyers, omdat we nu sneller en flexibeler moeten werken. Verder komt alle informatie op de websites van OUDEREN SAMEN en ABZ. En natuurlijk de aankondigingen in Het Klaverblad. Dus houd alle media goed in de gaten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in