Home Sport & recreatie Plein Sportief gaat weer beginnen!

Plein Sportief gaat weer beginnen!

Na een periode waarin MOVE Vught helemaal niets mochten organiseren en iedereen thuis moest blijven mogen ze nu weer langzaam aan de activiteiten opstarten.
Er moet rekening worden gehouden met een aantal maatregelen.

Het programma ziet er de komende drie weken als volgt uit:

Woensdag 20 mei: Tikspelen
Ken jij veel verschillende tikspelen? Bij deze editie van Plein Sportief staat vast dat je een tikspel gaat doen dat je nog nooit gespeeld hebt. Het Lidwinaveld wordt omgetoverd tot een grote tik-gamezone.

Woensdag 27 mei – Atletiek
We gaan rennen, springen, vliegen, duiken, vallen en weer op staan. Atletiek kent veel verschillende disciplines, waarvan er een aantal voorbij komen, zoals sprinten, ver- en hoogspringen en werpen. Het Lidwinaveld wordt deze middag net een Olympische atletiekstadion.

Woensdag 3 juni – Trefbal
Ben jij behendig en goed in het ontwijken, vangen en gooien? Dat treft! Een uur lang ga je verschillende varianten van trefbal spelen. Lekker in de buitenlucht!

Belangrijke informatie:
Tijd: De activiteit wordt gehouden van 15.00-16.00 uur
Locatie: Lidwinaveld, te Vught (grasveld tussen Lidwinastraat, Brabantlaan, Wolfskamerweg)
Doelgroep: Kinderen uit groep 3 t/m 8
Inschrijven: Inschrijven verplicht via www.vughtbeweegt.nl (zonder inschrijving is deelname niet mogelijk)
Deadline inschrijven: De dinsdag voordat de activiteit plaatsvindt sluit de inschrijving om 16.00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om in te schrijven.
Kosten: Deelname is gratis

Algemene voorwaarden en coronamaatregelen
Op alle activiteiten zijn de algemene voorwaarden van toepassingen én de geldende coronamaatregelen. Deze zijn terug te vinden op website www.movevught.nl (onder kopje activiteiten – Plein Sportief).

Programma na 3 juni
MOVE is druk bezig met het ontwikkelen van het programma voor de periode na 3 juni. Zodra dit bekend is zullen ze dit onder andere delen via de website van MOVE Vught, sociale mediakanalen, en we website www.vughtbeweegt.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in