Home Blikveld Blikveld zaterdag 21 december 2019

Blikveld zaterdag 21 december 2019

Elke zaterdag kunt u luisteren naar Blikveld. Blikveld is een NOVO3-radioprogramma van Ans de Man, Erik Overman, Peter Corvers en Berry van de Water. Luister tussen 10:00-12:00 uur naar Blikveld via https://www.novo3.nl/radio-livestream/

10.10 uur Meewerken aan een radio- of tv-programma of bij de voetbalclub: dagbesteding Het Andere Atelier in Vught biedt mensen met een verstandelijke beperking nieuwe, bijzondere activiteiten aan. Gast: Marguerite Driel, Het Andere Atelier.

10.25 uur Hans Schuurmans heeft als raadslid van Gemeentebelangen onlangs de plaats ingenomen van Joseph Verzandvoort die zijn activiteiten na een hartoperatie op een lager pitje moet zetten. Wie is de nummer 12 op de lijst van de grootste Vughtse partij? Aan tafel: Hans Schuurmans.

10.45 uur Vrouwen die nooit zelf kleding gemaakt hebben kunnen dit nu leren. Op maat en naar wens. Dit initiatief startte onlangs in de Huiskamer in de Marktveldpassage. Aan tafel: Betty van Helmond, initiatiefnemer project kleding maken.  

11.06 uur De familie Van der Valk heeft grote plannen voor het terrein van het hotel ’s-Hertogenbosch-Vught. 200 Nieuwe hotelkamers en koopappartementen, een zakencentrum, wellness, zwembad en casino en 50 appartementen met zorgondersteuning. Dat plan moet het huidige hotel aan de Bosscheweg vervolmaken. Gast: Peter Raaijmakers, general manager Van der Valk.

11.25 uur Afgelopen woensdag was er een nieuw protest van de boeren tegen de stikstofplannen van het kabinet. Hoe kijkt de ZLTO in deze regio, waar Vught en Helvoirt onder vallen, aan tegen de stikstofproblemen, welke maatregelen moeten er worden genomen en wat betekent dat voor de boeren? Aan tafel: Erik van Asten, voorzitter ZLTO, afdeling De Leije.

11.45 uur Zoals elk jaar staat ook dit keer de laatste dag ‘oudejaarsdag’ in het teken van de Oliebollenveldloop. Op sportpark Voorburg worden diverse parcoursen uitgezet voor dit hardloop- en wandelevenement. Aan tafel: Wim Akkermans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in