Home Sport & recreatie Zwaluw VFC opent haar poorten

Zwaluw VFC opent haar poorten

Aan de leden en ouders van Zwaluw VFC,

Zwaluw VFC is blij jullie te kunnen informeren dat vanaf woensdag 29 april, de club gaat starten met een trainingsaanbod voor de jeugd tot en met 12 jaar. Gezien de Corona perikelen is een streng plan van aanpak opgesteld, dat nauwkeurig nageleefd dient te worden. De ouders van de jeugd tot en met 12 jaar ontvangen dit plan van aanpak alsmede de trainingstijden voor hun kinderen per mail.

Lees dit nauwkeurig door en leef de regels s.v.p na. Mogelijk wordt het plan hier en daar een dezer dagen iets aangepast. Dit is afhankelijk van de noodverordening die de gemeente spoedig hoopt te ontvangen en met ons te kunnen delen. Gezien het feit dat deze hele situatie ook voor Zwaluw nieuw is en zij de kinderen graag de mogelijkheid geven weer te gaan voetballen, rekenen zij erop dat eenieder zich aan de opgestelde regels in het plan houdt.

Aan een plan voor de jeugd van 13 tot en met 18 jaar wordt ook druk gewerkt, zodat ook zij mogelijk op korte termijn weer kunnen gaan trainen. Hierover volgt later meer informatie.

Zwaluw VFC wenst alle kinderen weer veel voetbalplezier, stay safe en laten we dit samen goed doen!!

Jacco de Koning
Voorzitter Zwaluw V.F.C.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in