Home Sport & recreatie Zwaluw en Laponder samen verder

Zwaluw en Laponder samen verder

Al vroeg in dit wederom bijzondere voetbalseizoen door alle Corona-perikelen hebben Zwaluw V.F.C. en trainer John Laponder reeds nu al besloten het in 2021 aflopende contract van John met de duur van een jaar te verlengen tot 2022.
“Al dan niet verlengen staat bij ons standaard altijd vroeg op de agenda”, aldus voorzitter Jacco de Koning. Hierdoor is er voor beide partijen in een vroeg stadium duidelijkheid over de toekomst. Het bestuur van Zwaluw V.F.C. is zeer tevreden over de kwaliteiten, het functioneren en de persoon John Laponder en in een eerste verkennende gesprek gaf John zelf ook aan zich thuis te voelen bij Zwlauw V.F.C. en meer dan voldoende uitdaging te zien met deze spelersgroep. Temeer daar de ingeslagen, opgaande weg zowel vorig seizoen als deze competitie abrupt is afgebroken door de Corona-perikelen. Ook bij John heerst het gevoel dat het “nog niet af is”. De Commissie Voetbalzaken, in de personen van Chris Keijsers en Wilbert van Laarhoven, hebben vervolgens uiterst zorgvuldig gehandeld en  hun oor te luister gelegd bij de selectie en technische staf en ook uit hun reacties bleek dat er meer dan voldoende vertrouwen is nog een seizoen met John verder te gaan.

Dit alles bij elkaar opgeteld maakte de som eenvoudig met als uitkomst dat John Laponder ook na dit seizoen nog een jaar als hoofdtrainer aan Zwaluw V.F.C. verbonden blijft. De rust en stabiliteit binnen de vereniging is hiermee gewaarborgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in