Home Sport & recreatie Versterkingen FC Den Bosch

Versterkingen FC Den Bosch

Naast het aantrekken van de nieuwe trainer Jack de Gier heeft FC Den Bosch ook twee nieuwe spelers bij de selectie gevoegd. Aanvaller Soufyan Ahannach lijkt een prima versterking. De aanvaller, die ook op het middenveld kan spelen, is een aantrekkelijke publieksspeler, die bij Almere successen vierde. Hij scoorde daar 18x in 38 wedstrijden. Daarmee verdiende hij een transfer naar het Engelse Brighton en Hove. Daar kwam hij weinig aan spelen toe en was nu transfervrij.
Verdediger Lorenzo Soares Fonseca, actief bij Sparta, liet onlangs zijn contract ontbinden. De Kaapverdische international is een aanwinst voor de Bossche defensie, die al maandenlang onderbezet is vanwege hardnekkige en langdurige blessures van Jordy van de Winden en Mats Deijl.
Daar tegenover staat het vertrek van Lars Miedema. Hij kreeg heel weinig speelminuten en krijgt een kans bij de Zuid Spaanse club Velez Club de Futbol in het zonnige Malaga. Het broertje van de spits van de Oranje dames hoopt daar te laten zien, dat hij toch best wel wat in zijn mars heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in