Home Sport & recreatie Walking Football Zwaluw VFC gaat tijdens zomer door

Walking Football Zwaluw VFC gaat tijdens zomer door

161
0

Het wandelvoetbalseizoen bij Zwaluw VFC werd afgelopen woensdag 3 juli met een gezellige nazit in het Zwaluwnest afgesloten. De sportieve ‘ouwetjes’ waren bijzonder tevreden over hun prestaties. Zij gaan nu met vakantie en komen naar hun stellige overtuiging in de 2e week van de maand augustus weer naar het Sportpark Bergenshuizen om de tijdens de vakantie ingeleverde spiermassa weer op het huidige niveau te brengen.
Christ Keijzers, bestuurslid Voetbalzaken van Zwaluw VFC, had lovende woorden voor de inzet van de trainers van ‘Move’, de door de gemeente Vught opgerichte en gesteunde organisatie, die zorgt dat de Vughtenaren in beweging blijven.
Trainer Youri Vugts en zijn stagiaire Annabelle van Berkel, hebben ervoor gezorgd dat de wandelvoetballers enthousiast bleven voor de nieuwe activiteit. 
Daardoor werd besloten de bijeenkomsten ook in de zomervakantie voort te zetten en geen zomerreces in te voeren Dus iedereen die ouder is dan 55 jaar is op woensdag van harte welkom in het Zwaluwnest, dat dan voor u open is vanaf 9.30 uur tot 12.30 uur. Na een uurtje wandelvoetbal is er een kopje koffie of thee. Aanmelden is niet persé nodig. U kunt ook naar het sportpark Bergenshuizen komen en een keertje vrijblijvend een balletje trappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in