Home Sport & recreatie “Paul Beekmans aan de slag als jeugdtrainer”

“Paul Beekmans aan de slag als jeugdtrainer”

Paul Beekmans keert terug als jeugdtrainer Onder 21 bij FC Den Bosch. Zijn echte baan als assistent-trainer bij de selectie zit er momenteel even niet meer in. Nadat hij van het bestuur te horen had gekregen, dat zijn contract niet werd verlengd en het daarbij steeds duidelijker werd, dat zijn meer wat ‘sociale aanpak’ steeds meer botste met de strakke aanpak van hoofdtrainer Eric van der Ven, meldde hij zich ziek. Ook na het directe vertrek van de hoofdtrainer keerde hij niet terug.
Volgens manager spelerszaken Jan Gösgens zien zij voor Paul Beekmans meer een taak weggelegd bij de opleiding/begeleiding van talenten bij de Bossche ploeg.
Of dat in de toekomst tot een vaste baan gaat leiden of dat Beekmans toch zijn geluk gaat beproeven bij een andere club zal ook mede afhangen wat er in Den Bosch in de zeer nabije toekomst gaat gebeuren. De naderende rechtszaak tussen de voormalige geldschieter Jordania met als inzet ruim 2 miljoen Euro, het mogelijk inspringen van Wesley Sneijder als geldschieter/technisch directeur en mogelijke nieuwe trainer Jack de Gier, die boven De Vliert rondcirkelen, houden de Bossche gemoederen nog wel even bezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in