Home Sport & recreatie Padel iets voor u?

Padel iets voor u?

Sinds augustus 2018 beschikt Tennisvereniging Bergenshuizen over twee padelbanen. Als u een keer kennis wilt komen maken met deze snelst groeiende nieuwe sport in Nederland nodigen we u graag uit op
* zondag 15 maart van 10 uur tot 12 uur
* zondag 29 maart van 11 tot 16 uur
* zondag 19 april tussen 10 en 12 uur

U kunt dan met onze leden een keertje ‘overslaan’ om te kijken of padel iets voor u is. Deze sport is geschikt voor jong en oud (er zijn ook een aantal zeventigers die bij TV Bergenshuizen wekelijks padel spelen!), is weinig blessuregevoelig en gewoon ontzettend leuk om te doen.

WAT IS PADEL?
Padel is een unieke racketsport en heeft veel weg van tennis en squash. De sport is spectaculair, snel en dynamisch door het gebruik van de wanden. Het strategische karakter van de sport maakt het al snel verslavend omdat je onverwachte rally’s hebt. 
Het unieke aan padel is dat je gemakkelijk en snel leuke rally’s kunt hebben met je vrienden, ongeacht het verschil in racketervaring.

Dus kom een van deze dagen een keer langs bij TV Bergenshuizen. Wij zorgen voor rackets en ballen en u voor sportkleding en -schoenen. Dan maken we er samen een leuke ochtend en/of middag van!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in