Home Sport & recreatie Oproep Walking Football spelers

Oproep Walking Football spelers

Staat gezelligheid hoog bij jou in het vaandel? Ben jou 60+ en wil of moet jij (meer) bewegen? Doe dan mee met Walking Football. De ochtend start met een kopje koffie in de kantine van Zwaluw VFC. Na de koffie start men met de warming-up. Gevolgd door leuke en uitdagende voetbaloefeningen eindigen we met een partijtje Walking Football. Alleen wandelen, niet rennen. Voor je het weet is het uurtje voorbij en kun je, onder het genot van een kopje koffie, nog lekker napraten in de kantine.

Nieuwsgierig geworden? Trek je stoute (voetbal)schoenen aan en doe geheel vrijblijvend mee! Ook als je geen voetbalschoenen of geen voetbalervaring hebt, ben je van harte welkom. Meedoen is belangrijker dan winnen!

Walking Football is op woensdagochtend van 10.30-11.30 uur. Kantine is open van 09.30-12.30 uur. De gezellige ochtend vindt plaats bij Zwaluw VFC, de Kikvorsch 5, te Vught. Walking Football is een initiatief van MOVE Vught en Zwaluw VFC.

Heb je nou iemand in jouw omgeving die hier beslist een keer aan mee moet doen, neem hem dan gewoon een keertje mee. Voor jullie beide staat de koffie klaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in