Home NOVO3-Live Opknapbeurt Zwaluw complex

Opknapbeurt Zwaluw complex

Door de corona-perikelen is het stil op de Zwaluwvelden. Geen trainingen en wedstrijden. Het is er onwerkelijk stil. Enkel de klusjesmannen zien nu hun kans schoon om rustig aan hun jaarlijkse karwei te beginnen. Bert Wisman is nu vrijwel dagelijks te vinden op de velden. Samen met een ploegje zijn ze nu zaken aan het repareren. “De netten en doelpalen en wat zaken bij de tribune en kleedkamers moeten opgeknapt worden”.
Na overleg met de gemeente zijn nu de velden al ingezaaid. Er wordt nu binnen de vereniging volop nagedacht hoe de verbouwing van het complex vorm moet gaan krijgen. Tijdens de bouw moeten er noodvoorzieningen komen. Als de competitie begint en je moet van 14 naar 10 kleedlokalen, heb je een nog groter probleem. Daar moet vooraf een goed plan voor opgesteld worden. “In het bestuur wordt daar al volop over nagedacht. De start van de werkzaamheden zal waarschijnlijk pas in het najaar gaan starten,” schat Wisman in.
“Er komen nu geen kinderen meer stiekem voetballen. Controles door politie en boa’s hebben hier een positieve bijdrage aan geleverd. Komend seizoen spelen we weer lekker in de 3e klasse. Niemand heeft daar moeite mee. Zelfs de gedoodverfde kampioen CHC niet. Deze ellende heeft een voordeel. In augustus liggen de velden er prachtig als een biljartlaken bij”, aldus Bert.

Beluister hieronder het hele interview

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in