Home Sport & recreatie Oliebollenveldloop op 31 december

Oliebollenveldloop op 31 december

Ook dit jaar kan iedereen weer meedoen aan de oliebollen veldloop! Op 31 december opent de Stenen Hut op het Zorgpark Voorburg weer haar deuren voor alle sportievelingen die het jaar sportief willen afsluiten met een mooie veldloop over het Zorgpark Voorburg.

Omdat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om als veldloper deel te nemen aan deze activiteit zijn er voldoende aanpassingen, zoals een wandelroute ook geschikt voor rolstoelers en een Kidsrun. Het Maatschappelijk Steunpunt de Stenen Hut organiseert deze veldloop in samenwerking met Loopschool Wim Akkermans, Move Vught en het Buurt preventie team uit Vught. Dit jaarlijks terugkerend evenement is voor iedere deelnemer toegankelijk, ook als u toeschouwer bent, bent u dus uitgenodigd. Voor wie nog wat extra aandacht wil besteden aan de conditie is het mogelijk om gratis deel te nemen aan de 5 weekse wandeltraining. Een training waar het samen plezier maken voorop staat door samen te wandelen met laagdrempelige oefeningen voor het hele lichaam.

De training start 25 november op iedere maandag vanaf 13.00 uur tot 13.30. Voor deze training hoef je je niet in te schrijven en er wordt bij het gebouw de Weverij/ de Stenen Hut op het Zorgpark Voorburg verzameld. Adres: Watertorenlaan 15 in gebouw de Weverij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in