Home Sport & recreatie Oliebollenveldloop, hét evenement voor iedereen

Oliebollenveldloop, hét evenement voor iedereen

Traditiegetrouw staat de laatste dag van het jaar in het teken van de Oliebollenveldloop. Op het zorgpark Voorburg zijn verschillende parcoursen uitgezet voor dit fantastische hardloop- en wandelevenement. Iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen niveau. Zo is er een kidsrun (1 km) het wandelparcours (2,5 of 5 km) die rolstoelvriendelijk is en de trimloop (5, 10 of 15 km). Voor meer informatie kun je terecht op www.oliebollenveldloop.nl.

Inschrijven kan op de dag zelf tussen 12.00 en 13.15 uur bij de Stenen Hut aan de Watertorenlaan 15, Vught (Zorgpark). Wil jij je voorbereiden op de oliebollenveldloop, met hulp van Tim (buursportcoach Reinier van Arkel) en Sanne (buurtsportcoach MOVE Vught)? Kom dan op maandag van 13:00 tot 13:30 uur naar het mooie en natuurrijke terrein van zorgpark Voorburg. We verzamelen bij gebouw de Weverij in de Stenen Hut, Watertorenlaan 15, 5162 LW Vught.

Tijdens het wandelen doen we een aantal oefeningen (op eigen niveau). Bewegen en dus ook wandelen is goed voor je spieren, gewrichten én je humeur! Iedereen is welkom, dus sluit gerust aan. Ieder jaar richt de Oliebollenveldloop zich op een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Uniek Sporten Vught.

Uniek Sporten is een organisatie die het sporten voor mensen met een beperking ondersteunt. Zo is er bijvoorbeeld de website www.unieksporten.nl waar vraag en aanbod samen komen en de deelnemers en aanbieders terecht kunnen voor vragen en ondersteuning. Vanuit Vught in MOVE hier nauw bij betrokken en proberen zij samen met verschillende partners ervoor te zorgen dat óók mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen.

De Oliebollenveldloop is een initiatief van Loopschool Wim Akkermans, Reinier van Arkel, MOVE Vught, Buurtpreventie Vught en Samen Sterk in de Wijk. De organiserende partijen verwelkomen je graag op dinsdag 31 december tijdens de Oliebollenveldloop! Na afloop is er voor iedere deelnemer een medaille, een lekkere oliebol en gluhwein (18+) of warme chocomel. In verband met de drukte en parkeergelegenheid verzoeken we zo veel mogelijk met de fiets te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in