Home Blikveld Octopus hoopt op start in september

Octopus hoopt op start in september

De voorzitter van de Vughtse basketbalclub ‘Octopus’, Ted Smets, keek in NOVO3 Blikveld terug op het abrupte einde van de competitie in maart. “Dat was een raar einde. Nieuwe initiatieven waren niet kansrijk en dus zijn ze nu bezig met de activiteiten omtrent de afronding van het vorige seizoen en de start van het nieuwe seizoen in september. In augustus hopen we weer te kunnen trainen”.

“De aanwas van nieuwe leden blijft een aandachtspunt. ‘The Rising Stars’ was op zich veelbelovend maar wat er van over is na zo’n lange stille periode moeten we afwachten.
Er is enkel virtueel contact, dus het is afwachten of er spelerswisselingen zullen plaatsvinden.”

Over de sporthal accommodatie is voorzitter Smets erg tevreden. De combi met de kantine is niet goed gelukt. Smets hoopt dat na de overname van de hal door de gemeente wellicht op de plek van de tribune een kleinschalige horeca kan ontstaan, hetgeen voor beide partijen gunstig kan zijn. Dan wordt het weer gezelliger.
Smets: “we hebben geen eigen accommodatie, dus onze kosten zijn de bondsafdracht en de huur. Sponsoring blijft ook een aandachtspunt voor onze club die 130 leden telt. Gelukkig zijn we nu nog financieel gezond. De toekomst moeten we afwachten.”

Presentatie Berry van de Water en techniek Maurice van der Vliet

Luister hier naar het hele gesprek met Ted Smets bij NOVO3 Blikveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in