Home Sport & recreatie NAC – FC Den Bosch live bij NOVO3

NAC – FC Den Bosch live bij NOVO3

Vrijdagavond gaat FC Den Bosch op bezoek bij NAC (uitspraak N.A.C of gewoon NAK). De roemruchte Bredase club pendelt al jaren op een neer van de ere- naar de eerste divisie.
Het altijd zeer goed gevulde Rat Verleghstadion, vernoemd naar een bekend oud-speler uit vergane glorietijden, kent een geweldige voetbal ambiance. De huidige nummer 5 van de Keuken Kampioen Divisie heeft al een periode te pakken maar wil eigenlijk rechtstreeks promoveren. NAC staat op scherp en zal puntverlies als een nederlaag ervaren. FC Den Bosch, de winterkampioen gelijke spelen, presteert de afgelopen periode ondanks alle commotie redelijk. Trainer Van de Ven zal waarschijnlijk zijn elftal niet aanpassen. Een goed resultaat zal een boost betekenen als afsluiting van de 2e periode en de start komende week tegen Jong PSV in de 3e periode. NOVO3 verzorgt een live radioverslag van deze wedstrijd. De uitzending begint om 19.30 uur. Om 19.45 uur is er een voorbeschouwing.
Om 20.00 uur schakelen we live over naar het stadion. In de studio presenteert Frank van Lexmond en de verslaggever ter plekke is Johan Kouwenberg.
NOVO3 is te ontvangen op de computer, Laptop, I-pad of smartphone.
Tik in: NOVO3.nl u ziet dan de website, klik op luister live en u kunt van minuut tot minuut de wedstrijd volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in