Home Sport & recreatie Move ook in Cromvoirt actief

Move ook in Cromvoirt actief

85 Enthousiaste kinderen tijdens Cromvoirt Sportief
Al een aantal jaar organiseert MOVE Vught in samenwerking met de werkgroep Battle Axe jeugdmiddagen en Kindcentrum de Leydraad sportieve activiteiten in Cromvoirt. Deze activiteiten, onder de naam ‘Cromvoirt Sportief’, vallen erg in de smaak bij de kinderen uit Cromvoirt. Dat bleek ook afgelopen woensdag weer. Op een school waar 103 kinderen zitten hebben maar liefst 85 kinderen deelgenomen aan de activiteit! Een geweldige opkomst.

De jongste kinderen (groepen 1 tot en met 4) hebben deelgenomen aan een heuse Pietengym. Op een mooi Pietenparcours konden zij laten zien dat zij ware hulpen zijn voor de Sint. De oudere kinderen (groepen 5 tot en met 8) hebben deelgenomen aan een spannende lasergame. De zaal stond vol obstakels waar de kinderen zich achter konden verschuilen en met de lasergamepistolen op elkaar konden ‘schieten’.

Helvoirt|
Vanaf 2021 gaat MOVE ook bekijken welke mogelijkheden er zijn om ‘Helvoirt Sportief’ (of iets soortgelijks) aan te bieden aan de kinderen uit Helvoirt. Naast Cromvoirt Sportief en de wekelijkse activiteiten in Vught (Plein Sportief) – waar de kinderen uit Cromvoirt en Helvoirt ook aan mee mogen doen – wordt er dan een mooi naschools programma aangeboden.

Vught Beweegt
Meer informatie over MOVE Vught is te vinden op de website en sociale mediakanalen. Alle activiteiten van MOVE staan vermeld op Vught Beweegt (www.vughtbeweegt.nl). Dit is een platform waar alle activiteiten uit de gemeente Vught op vermeld staan op het gebied van sport, cultuur en educatie. Op het platform worden niet alleen activiteiten aangebonden voor kinderen, maar ook voor jongeren, volwassenen en senioren. Kortom voor iedereen van 0 tot 100 jaar!

Aanbieders kunnen hun activiteiten makkelijke en gratis aanbieden. Heb je als aanbieder ondersteuning nodig, neem dan contact op via info@movevught.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in