Home Sport & recreatie MOP is klaar voor de start

MOP is klaar voor de start

Zondag begint de hockeycompetitie 2020-2021. Het zal een heel speciale editie worden. De corona heeft het afgelopen seizoen, door het voortijdig afbreken, roet in het kampioens-eten en bijbehorende promotie gegooid. Het damesteam van MOP heeft een gedaanteverwisseling ondergaan. Maar liefst 9 speelsters en twee trainsters vertrokken naar Oranje Rood, Tilburg en andere ploegen. Het wordt dus een pittig karwei voor de nieuwe trainer, Roeland de Laat, en zijn assistent-trainer Mozes Lodermasse, om dit elftal weer een rol van betekenis te laten spelen in de promotieklasse. Het enthousiasme is in ieder geval aanwezig en de oefencampagne is redelijk goed verlopen. De Uruguayaanse versterkingen krijgen een belangrijke taak op hun schouders om de nieuwelingen naar een hoger gewenst niveau te tillen. Zondagmiddag wacht het stugge Tilburgse Were Di op de Vughtse formatie.

Ook de heren, die de champagnekoeler al klaar hadden staan, zullen weer een poging wagen om promotie te bewerkstelligen. Volgens manager Floris Driessen moet ‘de vloek van heren 1’ eindelijk doorbroken worden (zie video bij NOVO3 of MOP website). In de 3e klasse A, waar ze als enige Brabantse ploeg in het veld komen tegen ploegen uit Utrecht en Noord-en Zuid Holland, starten zij met een uitwedstrijd tegen Woerden.
Aan beide wedstrijden wordt aandacht besteed bij NOVO3 Sport op Zondag tussen 17 en 18 uur door middel van live interviews.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in