Home Sport & recreatie “MOP dames bijten niet door”

“MOP dames bijten niet door”

De hockeydames van MOP hebben aan het publiekloze thuisduel tegen Rotterdam een punt overgehouden. “Dat had meer mogen zijn,” aldus trainer/coach Moses Lodarmasse.
“We hadden een goede start, creëerden aardig wat kansen en kwamen verdiend in de 17e minuut op voorsprong door Marique Dieudonné, die een voorzet vanaf rechts binnen pushte. Daarna kwamen er meer kansen, maar deze werden niet verzilverd. “Daar zit wel een probleem. Het lukt onze jonge ploeg in opleiding nog niet de tegenstander te ‘killen’. Dan wordt het spel gaandeweg onrustiger en slordiger en krijgt de tegenstander weer geloof en vertrouwen.” Huygers maakte in de 41e minuut een ‘frommel-gelijkmaker’. Het werd een open wedstrijd met kansen aan beide kanten, maar gescoord werd er niet meer.
Lodarmasse: “We spelen bij vlagen wel aardig maar moeten onszelf belonen. Misschien kunnen we dat volgende week bij titelkandidaat HC Tilburg. Een duel met sentimenten gezien de afloop van vorig seizoen. Maar voor ons is het gewoon een tegenstander net als alle andere.”

Presentatie Ger Posthuma en techniek Ralph van Dongen.

Beluister hier de nabeschouwing van Moses Lodarmasse bij NOVO3 Sport.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in