Home Sport & recreatie Mini Peuter Kamp; Kleuter Zomer Festival

Mini Peuter Kamp; Kleuter Zomer Festival

Op initiatief van Plaza Cultura en MOVE Vught wordt op vrijdag 31 juli een deel van het Lidwinaveld ingericht als minifestival, waar jonge gezinnen hun zintuigen kunnen laten prikkelen. Een zomers en muzikaal programma voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar en hun (groot-)ouders, waar je neerstrijkt op je zelf meegebrachte picknickkleedje.

Luister en kijk naar de kleine muziekvoorstelling ‘Herrie in de Tent’ van muziekgezelschap Frisse Oren. De voorstelling gaat over twee kampeerders die hun tentje op een ‘camping’, op gepaste afstand van elkaar, opzetten. De ene zet zijn tentje keurig op en stalt zijn spulletjes netjes uit om vervolgens heerlijk te kunnen genieten van de stilte. Dan krijgt hij opeens een buurman die een stuk luidruchtiger en chaotischer is…

De voorstelling van 25 minuten speelt op drie verschillende tijden: 9:30, 10:45 en 12:00 uur. Kaartjes voor kinderen en volwassenen á €7,50 zijn te koop via www.vughtbeweegt.nl bij de zomeractiviteiten. Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar, dus vooraf reserveren is verplicht.

Met je kaartje kun je van 10:00-12:00 uur neerstrijken op het beleef-deel van het mini-festival-terrein. Daar maak je samen muziek en zing je mee met muziekdocent Jacques Noyons. Kinderen zwaaien, wiebelen en draaien met het animatieteam van MOVE. Tuinderij de Scheve Schup is aanwezig om een lekker hapje klaar te maken. En ook de Jeugdnatuurwacht Vught is van de partij.

Meer informatie is te vinden op www.plazacultura.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in