Home Sport & recreatie Meedenken over Beweegplein op het Zwijsenplein

Meedenken over Beweegplein op het Zwijsenplein

Lekker bewegen is niet alleen leuk, maar ook heel gezond èn als u samen in beweging komt, is het ook nog gezellig. Voor sport en spel kunt u natuurlijk naar de sportclub. Maar wethouder Toine van de Ven en MOVE Vught willen u graag verleiden om ook in eigen buurt in beweging te komen. Alleen of met elkaar, wanneer u maar wilt en zolang als u wilt. We kunnen mensen niet dwingen, maar wel uitdagen om uit de stoel te komen door aantrekkelijke sportieve plekken in de openbare ruimte in te richten.

Uit een onderzoek over bewegen in de openbare ruimte komt het Bisschop Zwijsenplein als beste plein naar voren voor een sport- en spelzone (Beweegplein). Bewoners in de omgeving van het Bisschop Zwijsenplein hebben een brief ontvangen met de uitnodiging om hun ideeën, wensen en behoeften kenbaar te maken met betrekking tot het Beweegplein. De inbreng nemen we mee in de realisatie van het plein, zodat het zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en behoeften van de wijk. Uw ideeën, wensen en behoeften kunt u aan ons laten weten door een anonieme vragenlijst in te vullen.
Op www.movevught.nl/beweegplein ziet u een aantal voorbeelden van beweegpleinen. Tevens is daar de digitale vragenlijst te vinden.

Wenst u de vragenlijst liever op papier te ontvangen. Dan kunt u contact met ons opnemen via info@movevught.nl of 06-11 43 51 77 (Valentine Kortbeek). Het beweegplein richten we zo in dat verschillende leeftijdsgroepen hier kunnen bewegen. Het is belangrijk dat we informatie ontvangen van alle leeftijdsgroepen. Dus bestaat uw huishouden uit meerdere personen? Laat dan ook meerdere personen de vragenlijst invullen. Zo proberen we om voor alle leeftijdsgroepen een passend beweegplein te ontwerpen waar iedereen plezier van heeft. Alle informatie die uiterlijk 25 april bij ons binnen is zal meegenomen worden in het proces om een multifunctioneel beweegplein te realiseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in