Home Sport & recreatie Kennismaken met padel bij Tennisvereniging Bergenshuizen

Kennismaken met padel bij Tennisvereniging Bergenshuizen

Tennisvereniging Bergenshuizen is onlangs corona-proof gemaakt. Door samenwerking van diverse commissieleden binnen de club, de gemeente en de KNLTB is een plan van aanpak gemaakt. Rob Duijghuisen: “komende op het park zie je bewegwijzering, richtingspijlen, een gesloten paviljoen en een toezichthouder, die erop toeziet dat de regels worden nageleefd en eventueel uitleg geeft. Je moet op afstand via de app een baan reserveren om te mogen tennissen of te padellen.
Nu mag er alleen nog ge-enkeld worden maar na 1 juni is ook het dubbelen weer toegestaan, mits de cijfers daar aanleiding toe geven. (zie update)
Echte senioren wordt gevraagd om overdag te komen om de werkenden ook een kans te geven om te kunnen spelen. Bergenshuizen beschikt over 2 padelbanen. Deze combi van squash en tennis spelend in een kooi met glazen wanden wordt steeds populairder. Reeds 230 leden van de club en dat is 1/3 van het ledenaantal padelt regelmatig, al dan niet in competitieverband. Om padel en tennissport te promoten introduceert Bergenshuizen een zomerlidmaatschap van 3 maanden voor de prijs van slechts 25 Euro. Dan mag je gebruik maken van de gehele accommodatie.
Wil je daarna verlengen, dan kost het 50 Euro, maar dan ben je wel lid tot 1 april 2021,” aldus Duijghuisen.

Een gratis proefles is ook mogelijk. Dan kun je met gebruik van aanwezig materiaal onder toeziend oog van een trainer kennis maken met deze snel groeiende sport.
Opgave via de mail padel@tvb.nl met je naam, leeftijd en telefoonnummer en dan nemen ze contact met je op om de proefles in te plannen.

laatste update: volgens KNLTB mag dubbelen vanaf maandag 22-05-20
Clubhuis blijft vooralsnog gesloten.

Presentatie Ger Posthuma en techniek Ralph van Dongen.
Beluister hier het hele gesprek met Rob Duijghuisen bij NOVO3 live.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in