Home Sport & recreatie Inschrijven tenniscompetities tennisvereniging Bergenshuizen

Inschrijven tenniscompetities tennisvereniging Bergenshuizen

100
0

Nu er al enkele weken weer een balletje wordt geslagen, wordt er door de KNLTB en door tennisvereniging Bergenshuizen vooruit gekeken in de richting van het spelen van wedstrijden. Zo heeft de KNLTB besloten de geannuleerde ‘Voorjaarscompetitie Tennis’ te verplaatsen naar het najaar (september/oktober), uiteraard onder voorbehoud van de verdere ontwikkelingen rondom het Corona-virus. Daarnaast kan deze competitie onder bepaalde restricties gespeeld worden, maar deze zijn nu nog niet bekend.

Voor die competitie kan nu ingeschreven worden! De captains van de teams die al hadden ingeschreven voor de Voorjaarscompetitie Tennis hebben daarover eerder al een mail gekregen. Deze teams hebben nu voorrang, maar er is daarnaast nog ruimte voor meer teams (zeker op dinsdag/donderdag/zaterdag/zondag). Meer informatie en mogelijkheid tot (opnieuw) inschrijven vind je op de website: 

Daarnaast willen we de nieuwe leden de kans geven om te starten met het spelen van competitie, ook als je nog geen compleet team bij elkaar hebt. Daarom is het nu mogelijk om individueel in te schrijven! Ook hierover vind je meer informatie op de website:

Inschrijven kan in alle gevallen tot en met komende zondag 28 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in