Home Blikveld “Helvoirt zet samen de schouders eronder”

“Helvoirt zet samen de schouders eronder”

“Voor de voetbalclub Helvoirt was de beëindiging van de competitie door de corona een zaak van plussen en minnen. Het 1e herenteam stond er niet bepaald rooskleurig voor maar het 2e en het damesteam konden nog promoveren. Na een wat stille periode waarin we natuurlijk binnen de club de zaken op de rails probeerden te houden kunnen we nu gelukkig weer de wei in. Eerst met de allerkleinsten en straks met de oudere junioren en senioren. Dat is wel een hele puzzel. Gelukkig kregen we goede info van de KNVB en hebben we binnen de club ook behoorlijk wat kennis,” aldus voorzitter Arjan van de Hoven.
“Qua Horeca hebben ook maatregelen moeten nemen en afspraken gemaakt met de leveranciers. Wat we over hadden ging naar de voedselbank. De begroting voor komend seizoen wordt een uitdaging, zeker als de kantine inkomsten wegvallen. Positief is de boost bij de leden die samen de schouders eronder zetten om de club te helpen. Hulp van onze sponsoren en wellicht het potje van de KNVB maakt deze taak een stuk gemakkelijker.”
“Met de gemeente Vught en de politiek hebben we een positief gesprek gehad. Met 1 kunstgrasveld en 2,5 ‘gewoon gras’ kunnen we vooruit, maar de kantine en de kleedkamers dateren uit 1970, dus we hopen dat Vught ons daarbij wil helpen, sprak de voorzitter hoopvol uit.”
* Beluister hier het hele gesprek met Arjan van de Hoven bij NOVO 3 Blikveld.
Presentatie Berry van de Water en techniek Ralph van Dongen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in