Home Sport & recreatie Gevoelig verlies VVC Dames 1

Gevoelig verlies VVC Dames 1

Dames 1 van VVC heeft dinsdagavond de inhaalwedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Minerva niet weten te winnen. De dames verloren met 1-3. De set standen waren 15-25, 17-25, 19-25 en 25-21.

De dames begonnen in de eerste set meteen met een grote achterstand van 3-9. Ze kwamen netjes terug, door een goede servicebeurt, tot 12-15. Minerva pakte hierna de draad weer op en boekte de overwinning in de eerste set toch nog op een vrij gemakkelijke manier.

Tijdens de tweede en derde set liep VVC continu achter de feiten aan en deze gingen dus verloren. Het inbrengen van Sahana van Dam het niet het beoogde effect.

De vierde set was een prooi van VVC. Met een goede servicebeurt van Pam Venrooij werd de basis gelegd in deze set. De beide middenblokeerders waren attent op het midden. De pass van Nienke van Duuren kwam aan bij de spelverdeelster en deze kon zodoende de buitenaanvallers goed bedienen.

Na afloop sprak trainer Danny Marijn niet van een dramatisch verlies, maar hij was zeker niet tevreden. De achterstand op de nummer 1 Bloks liep op tot 5 punten. Echter sprak Danny: “We hebben alles nog in onze eigen hand. Als we 2 maal winnen van Bloks wordt het nog heel spannend wie de kampioen wordt”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in