Home Sport & recreatie Geen zaaltitel voor MOP dames

Geen zaaltitel voor MOP dames

De MOP dames zijn geen Zuid Nederlands kampioen zaalhockey geworden. Zondag werd in Eindhoven nog wel in de halve finale van Were Di gewonnen (4-2). In de finale kwamen ze het stugge Helmond tegen, die ze overigens eerder al twee keer in de poulefase hadden verslagen. “We waren echter geen moment onszelf”, aldus trainster/coach Ageeth Boomgaardt. “We liepen voortdurend achter de feiten aan en moesten tot 3x toe een achterstand wegwerken. Blijkbaar hebben de gebeurtenissen van de afgelopen week, (het aangekondigde vertrek van Boomgaardt, Paumen en van Lotringen) in de hoofdjes van de speelsters meegespeeld en was de focus onvoldoende op het spel gericht. De dames hebben er wel alles aan gedaan. Pas in de 3e serie van de shoot outs moest MOP zich gewonnen geven,” aldus Boomgaardt.
Door dit verlies spelen zij komend weekend niet mee voor promotie naar de hoofdklasse. Komende maand wordt gebruikt om zich voor te bereiden op het vervolg van de veldcompetitie, waar de MOP dames aan kop gaan in de promotieklasse.

Beluister hier de nabeschouwing van Ageeth Boomgaardt bij NOVO3 Sport.

1 REACTIE

  1. Harder aanpakken die Boomgaard Ger! Dat komt ervan als je zo onverwachts de boel laat stikken, dat belooft wat voor het kampioenschap in de promotieklasse!
    Zullen ze dat ook gaan verspelen ? Heb er een hard hoofd in!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in