Home Sport & recreatie Ganzeborden met en via ‘Oud Zuid’

Ganzeborden met en via ‘Oud Zuid’

“Café Oud Zuid is vanwege de Corona al 200 dagen dicht,” aldus mede-eigenaar Bas van Noort in ‘Wat een Weekend’. Om de gasten thuis wat tegemoet te komen werd een ganzenbordspel bedacht: een persiflage op het bekende oude spel maar met plaatjes, foto’s en opdrachten vertaald naar de Vughtse situatie. “Het is een gelamineerde dus duurzame uitgave, waarbij je gezellig thuis een tijdje bezig kunt zijn. Je komt langs DePetrus en over de Franse Brug van de A2 en als je vlak bij de aankomst op het plaatje van Oud Zuid aan het Marktveld komt, moet je helaas opnieuw beginnen omdat het gesloten is,” grapt van Noort. “Gelukkig worden we financieel ondersteund maar het moet niet te lang duren, dit houdt niemand vol. Ik verwacht dat we 19 januari nog niet open mogen. Maar zodra we het groene licht krijgen zijn we er klaar voor. Wellicht is de 2e vaccinatie de kanteldatum voor de Vughtse horeca.”

Nadere info over het ganzenbordspel: via Facebook en Instagram of via de website van Oud Zuid: https://cafe-oud-zuid.business.site/. Het spel kost € 39,95.

Beluister hier het hele gesprek met Bas van Noort van Café Oud Zuid. Presentatie Marcel van den Heuvel en Gerard Postema.

Foto’s @Café Oud Zuid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in