Home Sport & recreatie FCDB niet verder met ‘Paultje’

FCDB niet verder met ‘Paultje’

Een onaangename kerstboodschap en een koude douche voor Paul Beekmans. De assistent-trainer en clubman in hart en nieren heeft van FC Den Bosch te horen gekregen, dat zijn contract na dit seizoen niet verlengd wordt.
“Een totale verrassing, die ik niet zag aankomen,” aldus de 38-jarige Vughtenaar, die sinds 2016 assistent-trainer is bij de Bossche club.
Beekmans: “een kind van de club” met meer dan 200 wedstrijden op zijn conto had nog geen enkele keer een evaluatie/functioneringsgesprek gehad. Beekmans, vaak in een adem genoemd met vriend Koen van der Laak beiden afkomstig van Zwaluw VFC, speelde bij Cambuur, Almere City en FC Eindhoven. Hij ging zelfs een tijdje naar Australië naar Gold Coast United.

Beekmans kreeg het slechte nieuws te horen, nadat hij zelf om een gesprek had gevraagd omdat zijn contract dit seizoen afloopt. Beekmans bracht zelf het nieuws naar buiten, omdat hij aan de buitenwereld wil laten weten, beschikbaar te zijn voor een functie in de voetbalwereld. Hij zit op de cursus trainer betaald voetbal en wil verder “als assistent-coach bij een andere profclub of als hoofdtrainer in het amateurvoetbal.” Manager voetbalzaken Gösgens bevestigt het nieuws en zegt dat ” de technische staf komend seizoen anders ingericht zal worden”.

Op FCDB fans kunt U de reacties lezen van supporters op deze kwestie.
Bron FCDB fans en NOVO3 sport


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in