Home Sport & recreatie FCDB – De Graafschap live bij NOVO3

FCDB – De Graafschap live bij NOVO3

Zaterdagmiddag ontvangt FC Den Bosch nummer 3 De Graafschap. Het wordt de eerste wedstrijd met de nieuwe trainer Jack de Gier op de bank. Hij wil dat de ploeg met lef gaat spelen. “Er zijn nog 16 mooie wedstrijden te gaan en we kijken enkel omhoog,” aldus De Gier. “Vooral voor de jongere spelers is dit een prachtig toneel om zich te ontwikkelen.” Maar ook ‘El Buitre’ moeten dealen met de hardnekkige blessures van sterkhouders zoals Van de Winden, Deijl en Trotman.
Met de nieuwelingen Soufyan Ahannach en Fonseca kan de ploeg sterker worden. Maar het is nog onduidelijk of zij hun debuut gaan maken.
De Superboeren van Mike Snoei zitten op het vinkentouw voor promotie. Met 2 oudgedienden en kind van de Bossche club Danny Verbeek en topscoorder Ralph Seuntjes, bijgenaamd The Seun of God, hebben zij een sterke ploeg. Onlangs werd daar even tussendoor spits en cultheld Melvin Platje voor 3 maanden vastgelegd. Al met al een mooie krachtmeting tussen een kwalitatief goed team en een elftal dat inzet en veerkracht moet tonen om resultaat te behalen.

Het live-verslag op NOVO3 begint om 14.00 uur. Ger Posthuma is de verslaggever ter plaatse. In de studio zit Maurice van der Vliet.
NOVO3 is te ontvangen op smartphone, I-pad en computer.
Klik op NOVO3.nl en op de website op luister live.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in