Home Sport & recreatie FCDB – Jong AZ live op NOVO3

FCDB – Jong AZ live op NOVO3

FC Den Bosch speelt vrijdagavond in de Vliert tegen Jong AZ. Na twee nederlagen en een gelijk spel in en tegen Helmond zit er druk op de wedstrijd. Winst is noodzakelijk om enigszins aan te sluiten bij de top 10. Waarschijnlijk nog zonder de geblesseerden van Moorsel en Van de Winden. Spits Pedro Marques maakt zijn thuisdebuut. Misschien speelt Brouwers centraal achterin zodat Deijl weer op zijn oude plek kan spelen en Felida op het middenveld. Verder zullen er weinig veranderingen zijn in de basisopstelling. Bij Jong AZ speelt de zoon van Ruud Gulitt Maxim mee. Ook Ferdy Druijf zou zo maar in de basis kunnen staan. Aboukhlal scoorde 8x in 9 wedstrijden.
NOVO3 verzorgt een live verslag van deze wedstrijd. De uitzending begint om 19.30 uur. Om 19.45 uur is er een voorbeschouwing. Om 20.00 uur schakelen we live over naar Stadion De Vliert. In de studio presenteert Maurice van der Vliet. De verslaggever ter plekke is Ger Posthuma.
NOVO3 internetradio is te ontvangen op smartphone, laptop en i-pad. Tik in NOVO3.nl en klik op de dan verschijnende website luister live aan. Dan kunt u per minuut de wedstrijd volgen met hopelijk een goede afloop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in