Home Sport & recreatie FC Den Bosch ontvangt Dordrecht

FC Den Bosch ontvangt Dordrecht

dav

Zondagmiddag om 16.45 uur speelt FC Den Bosch haar eerste thuiswedstrijd van het corona-seizoen 20-21 tegen Dordrecht. Het zal een aparte ambiance zijn in het stadion.
Slechts seizoenkaarthouders en sponsoren krijgen toegang. Er worden geen losse kaartjes verkocht. De ‘uitverkorenen’ krijgen vooraf een protocol opgestuurd waarin de tijd staat aangegeven wanneer ze in het stadion mogen komen en wanneer ze weer mogen vertrekken. Er worden vaste looproutes aangegeven. Tot aan de zitplaats is een mondkapje verplicht. De tribuneplek wordt aangewezen en kan een andere zijn dan op de seizoenkaart is aangegeven. Staan en roken is verboden. Er mogen maximaal 2 personen in het toiletgebouw aanwezig zijn. Aangewezen vrijwilligers en ingehuurde toezichthouders controleren de hele gang van zaken.
Na de 4-2 nederlaag tegen het favoriete De Graafschap, waarbij de Bossche ploeg het eerste half uur toonaangevend was, zal alles uit de kast worden gehaald om de eerste punten bij te kunnen schrijven.
De thuisblijvers zijn aangewezen op FOX tv kanaal 421, die de wedstrijden live uitzendt op het open kanaal. Zolang dit het geval is, zal NOVO3 geen live radioverslagen verzorgen is na overleg met FC Den Bosch mediagroep besloten. Op de NOVO3 website zal uiteraard wel de nabeschouwing en tv-interviews te zien en te beluisteren zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in