Home Sport & recreatie FC Den Bosch – De Graafschap live bij NOVO3

FC Den Bosch – De Graafschap live bij NOVO3

Vrijdagavond speelt Den Bosch weer een thuiswedstrijd. Nu komt De Graafschap op bezoek. De ploeg van Mike Snoei doet het prima en zal zeker de nacompetitie halen. Bij de Gelderse Superboeren speelt een oude bekende van FC Den Bosch. De naam is Ralph Seuntjes: de afgelopen jaren uitgegroeid tot een cultheld, hij was en is immens populair bij de Bossche supporters. Er hing wekelijks een spandoek met afbeelding/ titel The Seun of God op de M-side. Na Telstar vertrok hij naar VVV. Ook daar was hij geliefd door zijn recht-toe recht-aan optredens. Na een conflict met de leiding over de duur van zijn nieuwe contract, trok hij zijn conclusies.
Nu dus bij De Graafschap, dat momenteel op de 2e plek staat.
10 Plaatsen lager bivakkeert FC Den Bosch, dat na 2 overwinningen gaarne de positieve lijn wil voortzetten. NOVO3 verzorgt een live radioverslag voor degenen die niet naar het stadion kunnen. De uitzending begint om 19.30 uur. Er is een voorbeschouwing om 19.45 uur en om 20.00 uur schakelen we live over naar De Vliert.
In de studio presenteert Ralph van Dongen.
De verslaggever ter plaatse is Frank van Lexmond.
NOVO3 is te ontvangen via internetradio: laptop, computer, I-pad of smartphone. Tik NOVO3.nl en klik vervolgens op luister live en u kunt de wedstrijd van minuut tot minuut live beluisteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in