Home Sport & recreatie F.R.I.S. voor een veilige hotel en restaurant omgeving bij Landgoed Huize Bergen

F.R.I.S. voor een veilige hotel en restaurant omgeving bij Landgoed Huize Bergen

Glow in the dark voetstappen, wijnplateaus, check-in pakket en ontbijt op bed service. Bij Landgoed Huize Bergen is het sinds vorige week al weer mogelijk om te overnachten. De voordeur staat open en ook in het restaurant, buiten op het terras en voor vergaderingen mogen ze vanaf maandag weer gasten gaan verwelkomen. Om een veilige en hygiënische omgeving te creëren voor alle gasten ontwikkelden ze bij Landgoed Huize Bergen het F.R.I.S. principe.

“Het F.R.I.S. principe bestaat uit vier basis maatregelen met natuurlijk Fysieke afstand op nummer 1″, aldus Landgoed Huize Bergen. “Rechts aanhouden, Infectie en besmetting beperken en Samen tegen corona volgen de eerste maatregel op. Het landgoed is groot, kent meerdere gebouwen en wij ontvangen straks weer gasten met verschillende bezoekintenties. F.R.I.S. kan dus voor ieder type gast anders ingericht worden met toepasselijke maatregelen en 1.5 meter alternatieven.”

Voor hotelgasten heeft Landgoed Huize Bergen nu bijvoorbeeld een ontbijt op bed service, een buitenreceptie en persoonlijk check-in pakket. Check-out kan volledig contactloos en een telefoontje van de receptionist naar de hotelkamer zorgt ervoor dat er toch even gevraagd kan worden of alles naar wens is geweest. In het restaurant geldt natuurlijk dat een reservering verplicht is, het menu is voor wie wil gemakkelijk per QR code te bekijken en de maximale toegestane hoeveelheid gasten kunnen worden geplaceerd in verschillende stijlkamers op 1,5 meter van elkaar. Voor het terras wordt de ruimte in het park benut. Voor diegene die nog meer afstand wil bewaren is er een 3-gangen diner voor thuis, picknickmand of borrelbox voor in het park”.

Landgoed Huize Bergen is klaar voor de opening van de horeca.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in