Home Sport & recreatie Excelsior-FC Den Bosch bij NOVO3

Excelsior-FC Den Bosch bij NOVO3

Vrijdagavond gaat FC Den Bosch op bezoek bij Excelsior. De Rotterdamse ploeg gaat voor een plek in de nacompetitie en willen zo spoedig mogelijk terug naar de ere-divisie. Onlangs werd trainer Ricardo Moniz ontslagen wegens tegenvallende resultaten en werd good old Marinus Dijkhuizen teruggehaald.
FC Den Bosch wil op Woudestein de goede lijn van de afgelopen weken doortrekken en mogelijk de 4e overwinning op rij boeken. Trainer van de Ven zal daarom zijn team vrijwel ongewijzigd laten aantreden.
Excelsior heeft een aantal bekende spelers in haar gelederen zoals Luigi Bruins,Wouter Burger en Ebecillio en niet te vergeten Rai Vloet, die de Bossche ploeg de afgelopen jaren bij verschillende clubs pijn heeft gedaan door veelvuldig te scoren.

NOVO3 verzorgt een live radioverslag van de wedstrijd. De uitzending begint om 19.30 uur. Er is een voorbeschouwing om 19.45 uur. We schakelen om 20 uur live over naar Woudestein. In de studio zit Maurice van der Vliet. De verslaggever ter plekke is Johan Kouwenberg.

De uitzending is te ontvangen op de computer, I-pad en smartphone.
Tik NOVO3.nl in (dan verschijnt de website) en klik op luister live.
Dan kunt u de wedstrijd van minuut tot minuut volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in