Home Sport & recreatie Een bijzondere wandeling

Een bijzondere wandeling

Het hele park in een prachtige herfsttooi ‘gedompeld’. Geel, rood, roestbruin. Met een zonnetje erop een heus schilderspalet. Er valt nog veel meer te beleven op Zorgpark Voorburg.

Zoals 21e eeuwse moderne architectuur naast begin 20e eeuwse statige gebouwen. Een interessant kerkhof, een watertoren, een dierenweide, oude kloosters. Het verhaal van geschiedenis en ontwikkeling van de psychiatrie versus de ontwikkelingen buiten het terrein. Al lopend over het prachtige landgoed Voorburg hoort en ziet u dit alles als u meeloopt met één van onze gidsen. Hij/zij zal u meenemen in de natuur en cultuur van dit park en u vertellen over wat er zoal gebeurt en gebeurd is op dit terrein. Elke laatste zaterdag van de maand, deze maand dus op 30 november aanstaande, start de wandeling om 13.30 uur vanaf ontmoetingscentrum de Stenen Hut, onder de Watertoren 13/19 te Vught.

U kunt zich van tevoren opgeven door te bellen met 073 6585912 of u kunt spontaan aansluiten bij de groep. Kosten € 2.50 p.p. Deze wandeling is ook te boeken als team-uitje, als een actief-en informatief gebeuren met een familie, een buurt, een zaak, een organisatie. Óok op andere dagen dan de zaterdag. U moet zich dan wel geruime tijd van tevoren melden via bovenstaand nummer, zodat er tijd genoeg is om de gidsen (allen vrijwilligers) te organiseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in