Home Sport & recreatie Dubbele strop voor MOP

Dubbele strop voor MOP

De hockeybond heeft na de kabinetsbesluiten per direct alle competities beëindigd. Er is geen kampioenschap. Promoties en degradaties vervallen. Alle teams komen volgend seizoen weer uit in dezelfde klasse. Voor het Vughtse MOP is dat een fikse tegenvaller. De dames stonden in de promotieklasse fier aan kop met 5 punten voorsprong en waren een grote kandidaat om te promoveren naar de hoofdklasse. Vorig jaar misten zij promotie door een thuisnederlaag in de beslissingswedstrijd tegen Bloemendaal. Het jaar daarvoor degradeerden zij uit de hoofdklasse na verlies door shoot-outs op ‘Ons Buiten’.

Bij de MOP-heren vrijwel hetzelfde verhaal. De afgelopen jaren hadden zij tevergeefs een aanval gedaan voor een plek in de overgangsklasse. Play offs werden keer op keer niet bekroond. Daarop besloot het overgrote deel te stoppen en moest MOP verder met jonkies. Het jaar daarop volgde degradatie. Het volgende jaar weer, nadat in de laatste wedstrijd een doelpunt in de slotfase werd toegekend dat door vriend en vijand als ongeldig werd bestempeld. Het afgelopen seizoen verspeelden zij in de laatste minuut het kampioenschap.
Nu, in het lopende seizoen, stonden zij een straatlengte voor op de concurrentie en was promotie slechts een kwestie van tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in