Home Sport & recreatie Den Bosch – Almere live bij NOVO3

Den Bosch – Almere live bij NOVO3

Na een rumoerige week met 3 punten aftrek door de licentiecommissie, de weer in genade aangenomen veldzanger Jack van Raamsdonk en de gevonden lijst van M side supporters, die een tijdelijk stadionverbond hadden staat er vrijdagavond weer een competitiewedstrijd gepland.Een directe concurrent voor een nacompetitieplek Almere City komt op bezoek. Een wedstrijd met grote belangen voor de thuisclub. Bij Almere speelt de look-a-like van Tom Beugelsdijk stormram Thomas Verheijdt. Ook Venema (huurling van Utrecht en Ahannach zijn spelers om extra in de gaten te houden.
bij den Bosch zijn vd Winden en Bergsma weer inzetbaar.

NOVO3 verzorgt een live verslag van deze wedstrijd. De uitzending begint om 19.30 uur. Om 19.45 uur is er een voorbeschouwing. Om 20.00 uur schakelen we live over naar het stadion. In de studio presenteert Ralph van Dongen. De verslaggever ter plekke is Ger Posthuma.

De online omroep NOVO3 is te ontvangen op iedere computer, smartphone, laptop of tablet. Ga naar NOVO3.nl en klik op de gele ‘luister live’ button. Dan kunt u per minuut de wedstrijd volgen met hopelijk een goede afloop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in