Home Sport & recreatie Cromvoirt in beweging !

Cromvoirt in beweging !

Wie onlangs in Vught is geweest moet haast een glimp hebben opgevangen van het Beweegplein (Bisschop Zwijsenplein), de BMX-baan (Ouwerkerkveld), de Natuurspeeltuin (Lidwinaveld) of de Outdoor Fitness en Discgolfpark (Stadhouderspark). In 2020 zijn deze prachtige beweeglocaties ontwikkeld en voor een deel in gebruik genomen.

2021 Staat in het teken van de uitbreiding van het ‘Masterplan’ Vught in Beweging. Dat betekent onder andere het onderzoeken van de mogelijkheden en de behoeften van het bewegen in de openbare ruimte van Cromvoirt.

Onderzoek 
Bewegen is voor jong en oud. Het is gezond voor lichaam en geest. En het draagt bij aan het leggen en onderhouden van sociale contacten. Kortom veel voordelen. Maar hoe ziet dat bewegen er dan uit? De buurtsportcoaches van MOVE Vught, experts in bewegen, stemmen dat graag af met de bewoners van Cromvoirt. Alle woonadressen in Cromvoirt hebben een brief ontvangen van Gemeente Vught en MOVE Vught, met een behoeftenonderzoek. Het is van groot belang dat zo veel mogelijk mensen uit Cromvoirt dit behoeftenonderzoek invullen om zo een duidelijk beeld te krijgen van de sport- en beweegbehoeften in Cromvoirt.

Meerder personen woonachtig op één adres
Wonen er meer personen op één adres, dan is het zeer wenselijk dat alle bewoners de vragenlijst invullen. Op die manier weten we waar de behoeften liggen van iedere leeftijdsgroep. Je bent nooit te oud om te bewegen. MOVE Vught zet in op ‘Bewegen voor iedereen, van 1 tot 100 jaar’

Heb je extra vragenlijsten nodig? De vragenlijst staat op onze website www.movevught.nl (onder het kopje activiteiten). Heeft u liever extra vragenlijsten op papier, laat het ons dan weten via info@movevught.nl of 06-11435177.

Verlenging deadline
De eerder genoemde deadline komt te vervallen. De vragenlijsten kunnen worden ingeleverd tot en met vrijdag 22 januari 2021.

Heb je nog vragen of wil je actief deelnemen aan dit project, dan kun je contact opnemen met MOVE via bovenstaande contactgegevens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in