Home Sport & recreatie 49e Zomerkamp Bladel 2020 extra super gaaf !

49e Zomerkamp Bladel 2020 extra super gaaf !

Voor de 49e keer organiseerde de leidinggroep van Stichting Jeugdwerk Rozenoord uit Vught weer het jaarlijkse zomerkamp in de bossen van Bladel tijdens de 2e week van de zomervakantie. Zondag 26 juli kwamen de 35 kinderen uit Vught en omgeving met de leiding moe maar voldaan weer aan bij Elzenburg in Vught.

In grote getale stonden ouders en belangstellenden de Vughtse kinderen op te wachten, benieuwd naar de vele belevenissen van de kinderen. En dat ze veel verhalen te vertellen hadden was wel duidelijk toen het grote kamplied voor iedereen werd gezongen op het buitenplein voor Elzenburg. Luidkeels werden de belevenissen van een week bezongen en op de gezichten van de kinderen was af te lezen dat ze een perfecte week hadden gehad. Op alle fronten was het een heerlijke week geweest. Perfect kampweer met maar één regenbui, veel gezelligheid en veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Een echte vakantieweek!

Tot en met begin juni stond het doorgaan van de 49e editie onder druk door de Corona-beperkingen. Echter toen het protocol zomerkampen 2020 werd vrij gegeven, bleek al snel dat het zomerkamp met enige aanpassingen gewoon door kon gaan.

Dat dit unieke zomerkamp op een grote belangstelling mag blijven rekenen blijkt wel uit het feit dat de maximum capaciteit van 36 kinderen ieder jaar wordt gehaald. Nu al stromen de eerste aanmeldingen voor het kinderkamp in 2021 binnen. Daarnaast is dit zomerkamp uniek omdat de kinderen géén lid hoeven te zijn van Stichting Jeugdwerk Rozenoord, maar zichzelf individueel kunnen aanmelden als deelnemer.

Het zomerkamp mocht dit jaar weer de ondersteuning krijgen van Keurslager Jacobs uit Vught, Jumbo supermarkten, DitofDat, Bistro Petite Ruelle/’t Geveltje, schildersbedrijf Peter de Goey uit Vught en Bas vd Bruggen Hoveniers. Zij en alle mensen die ervoor zorgen dat het kamp ieder jaar kan worden georganiseerd, worden hartelijk bedankt.

Opgave
Natuurlijk zal in 2021 het zomerkamp weer plaatsvinden in de 2e week van de grote vakantie namelijk van zondag 1 augustus tot en met zondag 8 augustus 2021. Ook dán zal de leidinggroep van Stichting Jeugdwerk Rozenoord het tentenkamp weer opslaan in de bossen van Bladel en zullen alle vaste ingrediënten weer de revue passeren zoals het dagelijkse kampvuur, de Gouden Tent-competitie, de vele speurtochten, het smokkelspel en de verrassingsdag. Het belooft een bijzondere editie te worden want de 50e editie van het zomerkamp zal dan gaan plaatsvinden. Kortom een unieke vakantieweek voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

Op de site zal binnenkort een verslag met foto’s komen te staan van dit jaar. U kunt uw zoon/dochter ook middels deze site inschrijven: www.jeugdwerkrozenoord.nl. De inschrijving voor 2021 is inmiddels gestart.

Impressiefoto’s van de heenreis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in