Home Radio Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 18 april 2020

Aflevering Wat Een Weekend! zaterdag 18 april 2020

Iedereen zit thuis, in de tuin, in de schuur, op het dak, aan de klusser-de-klus, een ritje naar de wasstraat is het uitje van de week, video-borrelen voelt als een feest, en je haren springen alle kanten op, tenminste bij mij. Ondanks alle corona maatregelen; Gerard en Marcel (op anderhalve meter) zijn bij jou op zaterdag van 14 tot 16 uur, tenminste als jij ‘m aanzet, die live-stream. Wat een weekend!

Deze week hadden zij weer twee gasten in de uitzending; in het 1e uur bruggenbouwer Mark van Baast van Van Baast Services, verantwoordelijk voor de prachtige Muyserick brug die Kasteel Maurick weer met het centrum verbind en in het 2e uur trompettist Tiny Persoons van CV De Knolderapen, Harmonie Kunst en Vriendschap en blaaskapel Turnami over de oproep van ‘Het Amsterdamse 4 en 5 comité’ die muzikanten oproept om overal in het land op de avond van 4 mei, om één minuut voor acht, met de ramen open, op het balkon of in de tuin, het traditionele taptoe-­signaal te spelen.

Luister hier het eerste uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 18 april terug:

Luister hier het tweede uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 18 april terug:

Aanstaande zaterdag, 25 april tussen 14.00 – 16.00 uur weer een nieuwe aflevering van Wat Een Weekend! via de radio livestream van NOVO3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in