Home Algemeen 6 Februari Soultime op NOVO 3

6 Februari Soultime op NOVO 3

Op zaterdag 6 februari staat het programma Van Buuren Begint! van NOVO3 in het teken van de soulmuziek. Een uur lang muziek die is ontstaan in de vijftiger en zestiger jaren uit de rhythm-and-blues en gospelmuziek bij de Afro-Amerikaanse bevolking in het zuiden van de Verenigde Staten.

Beroemde platenlabels als Atlanta en Motown lanceerden een keur van artiesten wiens muziek nu nog steeds tot de verbeelding spreekt.
Denk aan James Brown, The Supremes, Curtis Mayfield, Ray Charles, Roberta Flack, Aretha Franklin, Micheal Jackson, Al Green, Earth, Wind & Fire enz. enz. 

Op 6 februari tussen 9 en 10 uur wordt het programma dus gevuld met soulmuziek en zoals altijd zijn verzoekplaten weer van harte welkom.

Laat voor 6 februari weten welke soul klassieker jij aan je ontbijt wil horen. Je kan je verzoek op verschillende manieren kenbaar maken:

spreek de voicemail in, sms of app je keus naar 06 100 66 912 of laat een bericht achter op de Facebookpagina van het programma facebook.com/VanBuurenBegint.

Het programma is te beluisteren via de online omroep voor Vught, Helvoirt en Cromvoirt www.novo3.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in