Home Marktveldpassage “Alles in het centrum weer open”

“Alles in het centrum weer open”

“Per 1 juni zijn alle winkels en horeca in het Vughtse centrum weer open,” meldde Angèle van de Water bij NOVO3 live. “Komende dagen gaat de horeca een proefopstelling plaatsen, hoe zij de terrassen vorm willen geven. Vervolgens gaat de gemeente dit keuren. Maar dat komt allemaal goed,” aldus de optimistische centrummanager.
“Er zijn wel een aantal regels, waaraan de gasten zich moeten houden: het liefst vooraf reserveren. Niet wachten op het terras. Na het checkgesprek mag je op de aangewezen plaats gaan zitten. Niet zomaar gaan lopen of naar de bar. Voor passanten zijn ook plaatsen beschikbaar. De uitbater zal zichtbaar aanwezig zijn om als het mogelijk is een plek aan te wijzen.”
“Naast dat alle winkels open zijn, komt er ook horeca bij. Restaurant May gaat open in de voormalige Gereghthof. Vigor is nog aan het inrichten. Van Loon Galerie is volop bezig.
Er zijn een aantal panden verkocht waar nieuwe zaken zich zullen gaan vestigen.”

“Binnenkort gaan AH en Etos naar hun tijdelijke bestemming op het terrein van het voormalige postkantoor. De omgevingsvergunning is aangevraagd. Wat mij betreft kan het niet snel genoeg beginnen. We zijn al 32 jaar bezig met de plannen. We hopen het in 2024 afgerond te hebben. Het zou mooi zijn als ik dat als bewoner en ondernemer nog mag meemaken,” aldus Van de Water.

Beluister hier het hele gesprek met Angèle van de Water bij NOVO3 live.
Presentatie Ger Posthuma – techniek Ralph van Dongen.

Omslagfoto: ©Centrumvught

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in