Home NOVO3-Live Aan het woord kringloopwinkel manager Ton van de Vossen

Aan het woord kringloopwinkel manager Ton van de Vossen

De kringloopwinkel, die onderdeel is van de Vincentiusvereniging, is voorlopig gesloten tot en met 28 april aldus Ton van de Vossen in een vraaggesprek met Sjoerd Jansens van de lokale omroep NOVO3-Live.

Tijdens de openingsdagen van de winkel op woensdag en zaterdag passeren 600 mensen de kassa en het risico voor de vrijwilligers is derhalve te groot om op die wijze besmet te raken met het Corona virus. Door de sluiting van de winkel vindt er automatisch geen verkoop plaats maar de kringloopwinkel heeft nog wel wat vet op de botten. Het grote nadeel is dat Vughtenaren momenteel niets bij ons kwijt kunnen en het magazijn ook overvol is omdat er geen verkoop meer plaats vindt. Al onze vrijwilligers hebben nu verplicht vakantie en het is Ton niet bekend of zij elders andere activiteiten ondernemen.

Hij geeft aan benaderd te zijn door Marion de Koning, Molenstraat 111, telefoonnummer 06-13457867. Zij is van de ‘Stichting MariTon’ en vroeg of de kringloopwinkel ook puzzels, boeken en spellen beschikbaar wilde stellen voor Vughtse instellingen. Inmiddels zijn er de nodige spellen, boeken en puzzels naar bewoners van Cello gegaan. Bij MariTon kunnen ook Vughtenaren terecht met hun spellen, boeken en puzzels. Daarnaast kunnen via het e-mailadres Kringloopwinkelvught.nl ook Vughtse instellingen doorgeven of zij eventueel puzzels en dergelijke voor hun bewoners nodig hebben.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in