Home Blikveld Mark du Maine over de N65: “het is niet de bedoeling om...

Mark du Maine over de N65: “het is niet de bedoeling om mensen teleur te stellen”

De fractievoorzitter van de VVD in Vught, Mark du Maine, werkt tijdens de coronacrisis op een hele andere manier. Alle fractie- en commissievergaderingen gaan op dit moment digitaal. Het is wennen, maar Mark is zeer tevreden over hoe het nu gaat en komt tot de conclusie dat de inhoud van de onderwerpen die besproken worden er niet onder te lijden hebben.
Ook de N65 is weer besproken en daarover zegt Mark “dat je niet iedereen blij kunt maken”, ondanks dat hij dat wel graag zou willen. “Het gaat soms ook om geld en als dat geld er niet is, kun je bepaalde oplossingen ook niet verwezenlijken. Het is niet de bedoeling om mensen teleur te stellen, maar daar kom je soms niet onderuit”, aldus Mark met betrekking tot de problematiek rondom de N65.
“Het algemeen belang staat voorop en daarnaast zijn er nog grote privébelangen waar iets aan gedaan zou moeten worden. De kosten van de N65 zitten al jaren in de begroting en er is ook al jaren sprake van een sluitende begroting. Of de coronatijd een impact heeft op de toelage van het Rijk is nog niet duidelijk. Rondom mei wordt bekend hoeveel geld er van het Rijk naar de gemeente gaat. De coronatijd is nog niet voorbij dus het kan zijn dat er wat meer op de schouders van de gemeente terecht komt”.
Mark hoopt dat er niet bezuinigd hoeft te worden. Of Mark nog lijsttrekker van de VVD blijft is niet aan hem, maar hij stelt zich in ieder geval wel beschikbaar. Mark zou het mooi vinden als alle problemen van de N65 opgelost worden, Vught niet in de financiële problemen komt en hij weer lijsttrekker mag worden.

Presentatie: Berry van de Water en techniek: Ralph van Dongen.

Luister hier naar het volledige interview van Blikveld met Mark du Maine van de VVD.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in