Home Algemeen Eigenaar van Bistro Petite Ruelle en Eetcafé ‘t Geveltje staat te popelen...

Eigenaar van Bistro Petite Ruelle en Eetcafé ‘t Geveltje staat te popelen om open te gaan

Aanstaande maandag mag de horeca in gepaste vorm weer open en ook Michel Selten, eigenaar van Bistro Petite Ruelle en Eetcafé ‘t Geveltje in Vught, is er helemaal klaar voor. De gemeente Vught heeft een controle uitgevoerd en Michel goedkeuring gegeven om op maandag 1 juni aanstaande weer te starten met zijn horeca, weliswaar conform de RIVM-regels.
De aanpassingen die Michel en zijn medewerkers hadden verricht, werden goed bevonden. Michel was zelfs een beetje te voorzichtig geweest, want ná controle bleek dat hij nog meer mensen kon ontvangen dan hij aanvankelijk dacht.
Michel heeft ook veel te danken aan Angèle van de Water. Zij heeft hem geholpen met de inrichting van de terrassen. De inrichting van de terrassen moest ingetekend en ingeleverd worden bij de gemeente Vught, die vervolgens haar goedkeuring moest geven. Hierin heeft Angèle een grote bijdrage geleverd. Michel mag nu ook de stoep gebruiken van het oude pandje van Opaal Mode als terras. Hij heeft hierover contact gehad met de makelaar en de pandeigenaar vond het goed. Het pand is inmiddels gewisseld van eigenaar een ook de nieuwe pandeigenaar heeft zijn goedkeuring gegeven. Michel vindt het fijn dat de mensen in deze coronatijd elkaar zo goed helpen en met elkaar meedenken over oplossingen. Hij prijst de gemeente hiervoor, maar ook de horecamensen. De horecamensen in Vught hebben in het begin van de coronacrisis een app aangemaakt, waarin ze elkaar met raad en daad bij konden staan. Michel heeft hier veel steun aan gehad.
Vóór de coronacrisis was de horeca van Michel op woensdag gesloten, maar vanaf maandag wil hij zijn horecazaken 7 dagen in de week openen. Alles is vernieuwd, zelfs de menukaart.
Er moet nu vanwege het coronavirus wel gereserveerd worden en de mensen kunnen nu niet meer spontaan ‘aan komen lopen’ om een terrasje te pikken.
Er wordt aanstaande maandag gecontroleerd door de gemeente Vught. Er gaan twee handhavers alle horecazaken in Vught langs om te kijken of zij nog ergens advies in kunnen geven. Dat initiatief van de gemeente Vught juicht Michel ook toe. Hij vindt het ontzettend fijn dat de mensen vanaf aanstaande maandag weer kunnen genieten van de culinaire gezelligheid.

Presentatie: Ger Posthuma en Peter Kradolfer.
Techniek en muziek: Peter Kradolfer.

Bron foto: www.petiteruelle.nl

Luister hier naar het vollediige interview van NOVO3 live met Michel Selten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in