Home Radio Carnavalsaflevering Wat Een Weekend! zaterdag 22 februari 2020

Carnavalsaflevering Wat Een Weekend! zaterdag 22 februari 2020

Goeiendagschotel, wat een weer weer … balen, de weergoden gooien bier in de nasi. Maar niet getreurd, Gerard en Marcel beuren je op, of althans deden een poging. Dokter Bibber Advies: 3 x daags beide uren beluisteren 🙂

Tussen 14.00 – 15.00 uur hadden zij te gast:

  • Toon van de Bruggen over carnaval in Maurickzicht aan het Maurickplein in Dommelbaorzedurp, gisteren en de komende dagen.
  • Jorg Kroon, voorzitter van de Vrolijke JJ Bende, volop al ondergedompeld in carnaval, over de afgelopen en komende optredens van deze oranje brigade, de talent-jeugd-kapel van Dommelbaorzedurp.

Luister hier het eerste uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 22 februari terug:

En tussen 15.00 – 16.00 uur waren de gasten:

  • Leon van Haaren, feest-DJ bij Eetcafé ‘t Geveltje over het wèrrume gevûûl in en voor het café de afgelopen en vooral komende dagen en over het nieuwe carnavalsnummer ‘Gevelos’.
  • William Bekkers, NOVO3 presentator en nu even reporter. Hij staat voor het Prinsenhof (Theater De Speeldoos) waar zojuist de proclamatie heeft plaatsgevonden en was er ook bij toen Prins Alfredo XX en jeugdprinses Romy en hun beide Gevolgen aankwamen op het station van Vught.

Luister hier het tweede uur van Wat Een Weekend! van zaterdag 22 februari terug:

Aanstaande zaterdag tussen 14.00 – 16.00 uur weer een nieuwe aflevering van Wat Een Weekend! via de radio livestream van NOVO3. En je weet het he? Er zit een knop op 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in