Home Blikveld Lijsttrekker VVD Mark du Maine wil VVD als grootste partij in Vughtse...

Lijsttrekker VVD Mark du Maine wil VVD als grootste partij in Vughtse raad: 6 zetels moet mogelijk zijn

Afgelopen zaterdag kreeg de fractievoorzitter van de VVD in de Vughtse raad en tevens lijsttrekker van de VVD Mark du Maine bij Blikveld de gelegenheid vooruit te kijken naar de verkiezingen van 18 november. De presentatoren Berry van de Water en Erik Overman bespraken met hem diverse onderwerpen die in de komende jaren hoog op de agenda in Vught komen te staan. Het hele interview kunt u uiteraard bij NOVO3 weer terugluisteren.

De boodschap van de VVD voor de toekomst in Vught is er een die volgens de presentatoren inwisselbaar is en bruikbaar voor elke politieke partij die aan de verkiezingen gaat deelnemen: streven naar een optimale leefomgeving voor alle inwoners van (Groot-)Vught. Dus inclusief Helvoirt en Cromvoirt. Hoe dat er precies uit moet gaan zien volgens de VVD is te lezen op hun website waarin concreter staat aangegeven wat de doelstellingen van de VVD in de komende raadsperiode zijn.

Dat de ontwikkelingen van het spoor en de ombouw van de N65 het aanzicht van Vught in de komende jaren zullen gaan bepalen, is een open deur. De daarmee gepaard gaande problemen wat betreft de Vughtse (inclusief Helvoirtse en Cromvoirtse) infrastructuur zullen veel energie en aandacht (blijven) vragen. Gevraagd naar minder ‘grote’ onderwerpen die de komende jaren aandacht vragen zijn bijvoorbeeld de uitdieping van de IJzeren Man en de problematiek van de lage waterstand in Vught.

De Vughtse en nu nog Helvoirtse burger kan uit een VVD-lijst van maar liefst 27 kandidaten kiezen in november. Een mix van oud en jong, maar ook met kandidaten uit Helvoirt (3) en Cromvoirt (1). Maar liefst 10 kandidaten hebben ook de ambitie in de raad plaats te nemen.

Presentatoren: Berry van de Water en Erik Overman Techniek: Ludo Servais

Beluister hier het interview met Mark du Maine, lijsttrekker VVD.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in