Home Blikveld Informatiepunt Digitale overheid (IDO) vanaf 14 januari alleen telefonisch bereikbaar

Informatiepunt Digitale overheid (IDO) vanaf 14 januari alleen telefonisch bereikbaar

Vanaf 1 december is in de Bibliotheek Vught het Informatiepunt Digitale Overheid (kort gezegd IDO) geopend. Iedereen die hulp kan gebruiken bij overheidstaken die via de computer geregeld moeten worden, kan er gratis terecht. Te denken valt hierbij onder meer aan een DigiD aanvragen, je rijbewijs verlengen, Belastingen en Toeslagen, AOW, Werk en Uitkering, Zorg etc.
In Blikveld van zaterdag 9 januari vertelde Elly van Hoof, vestigingscoördinator van Huis73 (de bibliotheek) uitgebreid hoe men van het informatiepunt gebruik kan maken. De medewerkers van het inlooppunt kijken samen met u wat het probleem is, waar loopt u tegenaan en hoe is het op te lossen. Zij kunnen daarbij meteen hulp bieden of verwijzen naar een instelling die precies weet hoe het snel opgelost kan worden. De hulp wordt gratis geboden, men hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.   

Door de Coronamaatregelen wordt er vanaf 14 januari 2021 alleen een telefonisch spreekuur gehouden op dinsdag en donderdag van 13.30 tot 14.30 uur, te bereiken op 073-6802900.

Presentatie: Peter Corvers en Berry van de Water.
Techniek Maurice van der Vliet.

Het volledige interview met Elly van Hoof is hieronder terug te luisteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in