Home Blikveld Één jaar Novo3: terugkijken en vooruitkijken met Leo van Hees en Martijn...

Één jaar Novo3: terugkijken en vooruitkijken met Leo van Hees en Martijn van Engelen

Tijdens de feestelijke jubileumuitzending van Novo3 van zaterdag 10 oktober in Blikveld een gesprek met oud-voorzitter Leo van Hees en de huidige voorzitter Martijn van Engelen.

Leo van Hees: “We hadden een plan voor ogen: Novo3 moest een online platform worden met radioprogramma’s, muziek, videobeelden, een website en een nieuwsredactie. Ik denk dat we dit allemaal in een jaar tijd hebben kunnen neerzetten. Onze website wordt druk bezocht, 20.000 keer afgelopen maand en dat aantal is groeiende. We hebben dagelijks nieuws, veel nieuws zelfs, een fotograaf en een grote groep actieve enthousiaste vrijwilligers. Ik kan alleen maar zeggen dat we al na een jaar goed geworteld zijn in Vught.”

Martijn van Engelen: “Ik had een idee wat me te wachten stond toen ik het stokje van Leo overnam, maar is nog beter als ik had kunnen denken. Novo3 is als een wervelwind gevuld met positieve energie van vrijwilligers.”

Over het bericht in het Brabants Dagblad over een samenwerking met DTV kan Martijn van Engelen kort zijn. “Er is slechts een oriënterend gesprek geweest. Duidelijk is dat Novo3 een licentie gaat aanvragen en vervolgens gaat bekijken wie er als dat nodig mocht zijn een goede samenwerkingspartner is. We zijn op zoek naar de beste partner die de belangen van Novo3 niet ondermijnt maar juist kan versterken.’

Presentatie: Erik Overman en Berry van de Water.
Techniek: Ralph van Dongen.

Luister hieronder het volledige interview terug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in