Home Blikveld De ‘Crommertse Corona DorpsKwis’ gaat gewoon door op zaterdag 12 december

De ‘Crommertse Corona DorpsKwis’ gaat gewoon door op zaterdag 12 december

Op bezoek in Blikveld afgelopen zaterdag: Ilja Posthuma, Paul van de Wijnkel en Wouter Schreurs. Zij waren te gast bij de presentatoren Peter Corvers en Erik Overman. Onderwerp: de 7e editie van de Cromvoirtse dorpskwis. De kwis krijgt dit jaar een digitale variant via video – meeting en ‘online’ -momenten zal de kwis zijn beloop hebben. De dorpskwis is en blijft een sociaal gebeuren, waarbij ook de nieuwe inwoners van Cromvoirt al heel snel betrokken kunnen raken. Dat leert althans de ervaring.

In de praktijk zal de kwis anders verlopen dan voorgaande jaren. De twee hoofdelementen van het gebeuren – de opzoekvragen en het ‘buitengebeuren’ – blijven uiteraard bestaan, maar met grote groepen naar buiten is een ander verhaal. De coronarichtlijnen blijven uiteraard leidend. Dat betekent dat er meestal vanuit huisadressen ‘gespeeld’ moet worden. Voor de kinderen is er een aparte kwisvorm gevonden in de vorm van een opdrachtenboekje.

Veel meer is te horen op het audiofragment hieronder. De beleving zal dit jaar uiteraard anders zijn dan andere jaren. Vast staat de aanvang- en sluitingstijd: 19.00 en 23.00 uur. Teams – tussen 10 en 15 deelnemers – kunnen zich nog aanmelden tot 8 december: www.decrommertsekwis@gmail.com. Deelname is kosteloos.

Beluister hier het interview met Ilja Posthuma, Paul van de Wijnkel en Wouter Schreurs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in